Autoverhuur
Billund
Inklappen
Denemarken // Billund
Gegevens wijzigen

Auto huren Billund – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Billund Luchthaven
  Arrival Hall
  7190 Billund

  Ma. - Vr.08:00 - 23:30
  Za.08:00 - 15:00
  Zo.08:00 - 23:30
  Feestdag08:00 - 23:30
  Op deze locatie huren

 • Billund Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Arrival Hall
  7190 Billund

  Ma. - Vr.08:00 - 23:30
  Za.08:00 - 15:00
  Zo.08:00 - 23:30
  Feestdag08:00 - 23:30

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Een huurauto van Sixt in Billund

Wie Billund zegt, zegt Legoland! Het Deense pretpark is al jaren een topattractie. De snelste manier om van het vliegveld naar het pretpark te komen, is een auto huren in Billund. Ook voor andere activiteiten, zakelijk of privť, is een auto de ideale oplossing. Onze ruime assortiment heeft voor elke wens een passende auto beschikbaar. Van kleinere modellen en ruime gezinswagens tot representatieve zakelijke auto's, wij hebben het allemaal. Om welke reden u dan ook naar Denemarken reist, een auto huren in Billund is de ideale manier om u ter plekke te verplaatsen.

Snel en goedkoop een auto huren

Dagelijks maken de medewerkers van onze autoverhuur een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Wij willen namelijk niet alleen een goede, maar ook een goedkope autoverhuur zijn. Door alle prijzen in de markt regelmatig te controleren, weten wij zeker dat we de goedkoopste zijn. Ook bij Sixt autoverhuur in Billund kunt u dus gegarandeerd goedkoop een auto huren. Onze balie bevindt zich in de aankomsthal. Als u van tevoren reserveert, zetten wij de auto alvast voor u klaar en kunt u gelijk wegrijden. Doordeweeks en op zondag zijn we van 8 tot 23 uur geopend. Daarbij is het mogelijk de auto buiten de openingstijden op te halen of terug te brengen. Bij de autoverhuur Billund bieden wij u optimaal gemak. Onze Engelssprekende medewerkers zijn direct bereikbaar via +45-32-481100. Zij zijn te allen tijde bereid om uw vragen te beantwoorden.

Vrijheid en comfort met een huurauto

De fabriek van Lego is gevestigd in Billund. Het wereldwijd bekende bedrijf is de trots van de regio en heeft in economische opzicht veel betekend voor de bevolking. In 1968 opende ook Legoland zijn deuren in het stadje. Sindsdien zijn er over de hele wereld meer parken gebouwd rond de Deense bouwsteentjes, maar voor de bevolking van Billund blijft Legoland Billund het enige echte Legoland. Toch heeft Billund veel meer te bieden dan Legoland alleen. Een auto is de ideale manier om de stad en zijn omgeving te verkennen. De omgeving van Billund, die zelden tot nooit bezocht wordt door toeristen, bestaat uit gemoedelijke landelijke dorpjes met de kenmerkende gekleurde Scandinavische huizen. Tussendoor rijdt u door grasland, akkers en bossen. Met een auto van Sixt kunt u gaan en staan waar u wilt!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice