Protaras

Auto huren Protaras – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT heeft vestigingen over de hele wereld en wij verwelkomen u graag bij onze autoverhuur in Protaras. Een huurauto moet betrouwbaar en goedkoop zijn en dat is wat wij u kunnen bieden. De badplaats is niet alleen aantrekkelijk voor gezinnen, maar ook voor verliefde, verloofde of getrouwde stellen.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Protaras

Een auto huren in Protaras is bij Sixt autoverhuur goedkoop en eenvoudig. Reserveren kan niet alleen via de website, maar ook telefonisch of via de speciale app. Hierbij kunt u meteen de gewenste categorie aangeven. Hoewel Sixt geen specifiek model voor u kan reserveren, krijgt u altijd een auto toegewezen die valt binnen de gekozen categorie. Daarnaast kunt u bij onze autoverhuur kiezen voor diverse opties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een baby- of kinderzitje bij de auto te boeken, zodat ook de jonge passagiers veilig mee kunnen reizen. Een auto huren biedt eindeloze mogelijkheden en u kunt precies zelf bepalen wanneer u welke plaats wilt bezoeken. Daarbij kunt u net zolang ergens verblijven als u zelf wilt en hoeft u geen rekening te houden met vastgezette tijden.

Bekijk meer Bekijk minder
Met een huurauto Protaras verkennen

Met een huurauto Protaras verkennen

Protaras is een oude havenstad en staat op de plaats van de oude stadstaat Leukolla. In 306 vC zocht de Griek Demetrius Poliorketes hier toevlucht in zijn strijd tegen een van de opvolgers van Alexander de Grote. Protaras is vandaag de dag een badplaats met mooie stranden, vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. Als u er met de auto op uittrekt is de oude kapel in de heuvels een echte bezienswaardigheid. Veel stellen kiezen deze locatie uit als de plaats voor de huwelijksvoltrekking en de romantische omgeving is iets dat u met eigen ogen moet zien. Bent u geïnteresseerd in de bewoners van de plaatselijk diepzee, dan kunt u die gaan ontmoeten in de aquaria van het Ocean Aquarium Park.

Uitstapjes in de buurt

Uitstapjes in de buurt

Als u van het echte nachtleven op Cyprus wilt genieten, ligt vlakbij Protaras het hippe plaatsje Aija Napa. Hier kunt u naar luidruchtige disco's of een van de vele restaurants en kunt u desgewenst genieten van strandfeesten tot in de vroege morgenuurtjes. Wilt u de tijd in de omgeving van Protaras wat rustiger doorbrengen dan kunt u ook genieten van de natuur en de kleine schilderachtige dorpjes in de omgeving. Het Konnos Nature Trail is bijzonder fotogeniek en biedt alle rust voor de natuurliefhebber.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties