Auto huren in Protaras

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Protaras

Auto huren Protaras – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Protaras – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT heeft vestigingen over de hele wereld en wij verwelkomen u graag bij onze autoverhuur in Protaras. Een huurauto moet betrouwbaar en goedkoop zijn en dat is wat wij u kunnen bieden. De badplaats is niet alleen aantrekkelijk voor gezinnen, maar ook voor verliefde, verloofde of getrouwde stellen.
Goedkoop auto huren in Protaras

Goedkoop auto huren in Protaras

Een auto huren in Protaras is bij Sixt autoverhuur goedkoop en eenvoudig. Reserveren kan niet alleen via de website, maar ook telefonisch of via de speciale app. Hierbij kunt u meteen de gewenste categorie aangeven. Hoewel Sixt geen specifiek model voor u kan reserveren, krijgt u altijd een auto toegewezen die valt binnen de gekozen categorie. Daarnaast kunt u bij onze autoverhuur kiezen voor diverse opties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een baby- of kinderzitje bij de auto te boeken, zodat ook de jonge passagiers veilig mee kunnen reizen. Een auto huren biedt eindeloze mogelijkheden en u kunt precies zelf bepalen wanneer u welke plaats wilt bezoeken. Daarbij kunt u net zolang ergens verblijven als u zelf wilt en hoeft u geen rekening te houden met vastgezette tijden.
Met een huurauto Protaras verkennen

Met een huurauto Protaras verkennen

Protaras is een oude havenstad en staat op de plaats van de oude stadstaat Leukolla. In 306 vC zocht de Griek Demetrius Poliorketes hier toevlucht in zijn strijd tegen een van de opvolgers van Alexander de Grote. Protaras is vandaag de dag een badplaats met mooie stranden, vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. Als u er met de auto op uittrekt is de oude kapel in de heuvels een echte bezienswaardigheid. Veel stellen kiezen deze locatie uit als de plaats voor de huwelijksvoltrekking en de romantische omgeving is iets dat u met eigen ogen moet zien. Bent u geïnteresseerd in de bewoners van de plaatselijk diepzee, dan kunt u die gaan ontmoeten in de aquaria van het Ocean Aquarium Park.
Uitstapjes in de buurt

Uitstapjes in de buurt

Als u van het echte nachtleven op Cyprus wilt genieten, ligt vlakbij Protaras het hippe plaatsje Aija Napa. Hier kunt u naar luidruchtige disco's of een van de vele restaurants en kunt u desgewenst genieten van strandfeesten tot in de vroege morgenuurtjes. Wilt u de tijd in de omgeving van Protaras wat rustiger doorbrengen dan kunt u ook genieten van de natuur en de kleine schilderachtige dorpjes in de omgeving. Het Konnos Nature Trail is bijzonder fotogeniek en biedt alle rust voor de natuurliefhebber.
Show more
Handige weetjes voor huren in Protaras
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Protaras.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Protaras?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Protaras. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Protaras?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
5,0
Op basis van 15 reviews
Inlevering voertuig
(5,0)
Overgave voertuig
(5,0)
Het voertuig
(5,0)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Protaras
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Protaras?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Protaras?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Protaras

Meer weergeven