Auto huren in Limassol

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Limassol

Auto huren Limassol – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Limassol – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u op zoek naar een huurauto in Limassol? Met SIXT autoverhuur beschikt u niet alleen over een betrouwbare auto, maar betaalt u ook een scherpe prijs. Zo ontdekt u niet alleen de stad Limassol zelf, maar kunt u ook eenvoudig genieten van andere delen van dit zonnige eiland.
Goedkoop auto huren Limassol

Goedkoop auto huren Limassol

Limassol ligt ongeveer een uur rijden van het dichtstbijzijnde vliegveld Lanarca. Door een auto te huren in Limassol kunt u op eigen gelegenheid erop uit en hoeft u geen rekening te houden met de tijden en vastgestelde haltes van het openbaar vervoer. Alles is eenvoudig bereikbaar en het kostenplaatje is duidelijk en doorzichtig. Wanneer u niet bekend bent in Limassol en de omgeving van dit stadje, dan is het aan te raden om voor een auto met navigatie te kiezen. Op deze manier kunt u precies op de bestemmingen komen die u van tevoren heeft uitgezocht. Reist u met kinderen? Onze autoverhuur regelt graag baby- en kinderzitjes voor u. Zo kunnen ook jonge reizigers veilig mee in de auto.
Het schilderachtige plaatsje Limassol

Het schilderachtige plaatsje Limassol

De havenstad Limassol is een afwisseling van kleine, oude huizen en historische gebouwen en moderne nieuwbouw voor de vele bedrijven die er hier gevestigd zijn. Het verkeer in de stad is druk, maar wanneer u ervoor kiest om een auto te huren, valt Limassol uitstekend te verkennen. In Limassol vindt u de overblijfselen van de tempel van Apollo Hylates. De opgravingen zijn erg interessant en gelegen op een rots waarvandaan u een prachtig uitzicht heeft over de grillige, rotsachtige kustlijn van de Middellandse Zee. Op Cyprus is het bijna altijd warm, dus een bezoek aan Fassouiri Watermanua Park mag niet ontbreken op uw agenda.
Ontdek de omgeving met Sixt

Ontdek de omgeving met Sixt

Indien u de omgeving van Limassol wilt verkennen met uw huurauto is de rit over de oude snelweg naar Paphos zeker aan te raden. Halverwege vindt u de rots waarop volgende de overlevering Aphrodite is geboren uit het zeeschuim. U zult de naam van de Griekse godin van de liefde overal op het eiland aantreffen. Het oude stadje Paphos heeft een prachtig historisch centrum. De andere kant op, richting Lanarca, kunt in de de hete zomerzon een zoutmeer zien glinsteren langs de snelweg. De havenstad Lanarca heeft de mooiste boulevard op het eiland. Aarzel niet langer en reserveer uw auto bij onze autoverhuur in Limassol.
Show more
Handige weetjes voor huren in Limassol
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Limassol?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Limassol dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Limassol.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Limassol?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Limassol. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,8
Op basis van 20 reviews
Inlevering voertuig
(5,0)
De route naar SIXT
(5,0)
Service tijdens en na de huur
(5,0)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Limassol
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Limassol?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Limassol?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Limassol?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Limassol

Meer weergeven