Auto huren in Larnaca

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Larnaca

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Larnaca Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Larnaca

Auto huren Larnaca – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Larnaca – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u van plan om binnenkort naar het mooie Larnaca te reizen? Deze kustplaats is gelegen op het eiland Cyprus en heeft voor elke reiziger iets te bieden. Een huurauto stelt u in de gelegenheid om elke gewenste plaats in en rond de stad te bezoeken. Autoverhuur SIXT is een betrouwbare partner op dit gebied.
Goedkoop auto huren in Larnaca

Goedkoop auto huren in Larnaca

Bent u van plan om binnenkort naar Cyprus te reizen en zoekt u nog naar een voordelige autoverhuur in Larnaca? Sixt autoverhuur is niet alleen goedkoop, maar ook heel betrouwbaar. De auto's zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud en uiteraard prima onderhouden. Reserveren kan via de website, maar ook telefonisch of natuurlijk via de app. Bij de reservering kiest u de categorie die het meest past bij uw rijstijl. Een specifieke auto kan niet gegarandeerd worden door Sixt, maar u krijgt altijd een auto tot uw beschikking die hoort bij de gekozen categorie. Is de auto standaard uitgevoerd met navigatie? Dan hoeft u hier uiteraard niet extra voor te betalen.
Auto huren in Larnaca: eindeloos genieten

Auto huren in Larnaca: eindeloos genieten

De badplaats Larnaca is de derde stad van de de Republiek Cyprus. Veel bezoekers zullen het eiland via het plaatselijke vliegveld aandoen. Hoewel Larnaca ook veel toeristen trekt is het niet speciaal daar voor gebouwd. In tegendeel, de stad heeft een historie van meer dan 3.000 jaar. Iedere bezoeker moet natuurlijk de promenade van de stad zien, die als de mooiste van het eiland wordt beschouwd. En natuurlijk is er voor de liefhebber van strand, zee en zon een donkergeel zandstrand in Lanarca te vinden met goede parkeergelegenheid. Elders op het eiland is het minder eenvoudig een parkeerplaats bij het strand te vinden.
De omgeving van Larnaca

De omgeving van Larnaca

Met een huurauto in Larnaca kunt u natuurlijk ook ervoor kiezen om een ander deel van het eiland te gaan bewonderen. Een auto huren betekent namelijk dat u over een eigen vervoersmiddel beschikt, waardoor u op plaatsen kunt komen die met het openbaar vervoer niet te bereiken zijn. Cyprus bestaat voor het grootste deel uit lage heuvels die vooral in de lente een prachtige aanblik bieden als ze tijdelijk overdekt zijn met bloeiende planten, maar de wegen op het eiland zijn goed. Vanaf Lanarca is het minder dan een uur rijden naar Limassol. Deze havenstad verbindt het moderne deel van het eiland met het oude deel door middel van een gloednieuwe zakenwijk en diverse opgravingen.
Show more

Handige weetjes voor huren in Larnaca

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Larnaca?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Larnaca dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Larnaca.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Larnaca?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Larnaca. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 241 reviews
Service tijdens en na de huur
(4,9)
Overgave voertuig
(4,9)
De route naar SIXT
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Larnaca

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Larnaca?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Larnaca?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Larnaca?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Larnaca

Meer weergeven

Site Navigation