Autoverhuur
Chili
Inklappen
Chili
Gegevens wijzigen

Auto huren in Chili - huurauto online boeken

Een auto huren in Chili gaat eenvoudig wanneer u voor Sixt kiest!

Wanneer u voor ons autoverhuurbedrijf kiest tijdens uw verblijf in Chili, weet u zeker dat alles goed geregeld is. Wij zijn een internationaal werkend bedrijf dat zijn sporen verdient heeft met het verhuren van eersteklas vervoer in diverse soorten en maten. Zo kunt u bij onze autoverhuur in Chili terecht voor een handige kleinere huurauto waarmee u in de steden makkelijk parkeert, of voor een praktische gezinsauto om met uw familie heerlijke uitstapjes te kunnen maken tijdens uw vakantie in Chili. En ook voor een directiewagen waarmee u goed voor de dag komt op zakelijke afspraken kunt u uitstekend bij ons terecht.

Chile"/

Voor iedere situatie snel en doeltreffend een auto huren in Chili

Wat het doel van uw bezoek aan Chili ook is, u kunt met een perfecte gehuurde auto extra genieten van de rijke geschiedenis en de prachtige natuur van Chili dat ligt tussen de grote oceaan en de machtige bergketens van de Andes. Met een huurauto van Sixt bent u altijd veilig en comfortabel onderweg. Onze betrokken medewerkers laten u pas bij onze autoverhuur in Chili wegrijden als zij er van overtuigd zijn dat ze u met veilig vervoer op pad sturen dat er ook nog eens representatief uitziet.

Chile"/

Op betrouwbare wijze een auto huren in Chili

Bij Sixt huurt u in Chili een auto op een vertrouwd adres. U vindt ons autoverhuurbedrijf in Chili op twee locaties. Allereerst treft u ons aan op de luchthaven(SCL) waar wij u graag verder helpen op de locatie Aeropuerto de Pudahuel, 9020000 Santiago de Chile. Hier zijn wij het hele jaar door 7 dagen per week geopend van 09:00 tot en met 19:00 uur. Verder kunt u nabij de luchthaven ook terecht op de locatie Av. Kennedy 8020, Vitacura, 7650487 Santiago de Chile. Op dit adres zijn wij op maandag tot en met vrijdag open van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 08:30 tot 18:00 uur. Wij staat altijd met raad en daad voor u klaar!

Chile"/

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice