Sofia/Hotel Balkan

Sofia/Hotel Balkan AUTOVERHUUR

adres

Sveta Nedelya Square 5, 1000 Sofia

GDS-Code: SOF

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

09:00 - 19:00

Vakanties:

09:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Sofia Hotel Balkan een auto huren

In onze SIXT vestiging Sofia Hotel Balkan is een auto huren zo geregeld. Onze vloot bestaat uit een ruime hoeveelheid voertuigcategorieën, zodat ieder klant de auto krijgt die hij nodig heeft. Reserveer de voertuigcategorie die je nodig hebt en wij garanderen een voertuig uit deze categorie voor jou. Je kan kiezen voor economy, compact, sedans, bestelbusjes, cabrio’s, personenbusjes, SUV’s, luxe en sportmodellen. Ook aan de details hebben we gedacht. Een navigatie systeem, kinderstoelen en een extra bestuurder behoren allemaal tot de boekbare extra’s die tot je beschikking staan.

Wat maakt de Sofia Hotel Balkan vestiging zo speciaal?

SIXT vestiging Sofia Hotel Balkan

Het Sofia Hotel Balkan is eenvoudig te bereiken vanaf het centraal station of de metro halte Sredika. Ontvang de autosleutels bij de hotel receptie van een SIXT medewerker via onze "meet and greet" dienst op het afgesproken tijdstip. De ruime openingstijden maken het makkelijk om de auto terug te brengen naar de parkeerplaatsen aan de voorkant van het hotel. Wil je de auto terugbrengen buiten de openingstijden? Maak dan een afspraak met ons en we regelen het voor je. Zo makkelijk kan je in het Sofia Hotel Balkan een auto huren.

Ontdek Sofia met jouw huurauto

Met onze autoverhuur in het Sofia Hotel Balkan kan je alle kanten op. In de stad kan je de historische architectuur bewonderen, zoals de Alexander Nevski-Kathedraal en de UNESCO geregistreerde Bojanan kerk. Vervolgens kan je een dagtrip maken naar het indrukwekkende Vitosha gebergte en de Bojanan watervallen in je betrouwbare SIXT huurauto. De beste plek om te winkelen is de Vitosha boulevard.