Autoverhuur
Foz do Iguacu
Inklappen
Brazilie // Foz do Iguacu
Gegevens wijzigen

Auto huren Foz do Iguacu – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Voor autoverhuur kunt u in Foz do Iguacu vertrouwen op het aanbod van Sixt autoverhuur. Bij ons heeft u een uitgebreide keuze uit vele modellen in diverse voertuigcategorieŽn. Ook extra opties boekt u bij ons heel eenvoudig.

  • Geen locatie beschikbaar.

Goedkoop auto huren in Foz do Iguacu bij Sixt

Een huurauto in Foz do Iguacu stelt u in staat om deze interessante stad in dit mooie gedeelte van BraziliŽ op eigen gelegenheid te leren kennen. Wij hebben een vestiging op de luchthaven van Foz do Iguacu die 24 uur per dag geopend is. Daar bieden wij u een keuze uit diverse voertuigcategorieŽn zoals busjes, SUV's en cabrio's. Als u geÔnteresseerd bent in extra opties zoals navigatie, radio of een kinderzitje, dan geeft dit gewoon aan bij uw boeking. U kunt uw auto bij ons ter plekke boeken, maar als u extra gemak wilt, doet u dit gewoon thuis, voordat u vertrekt. Mocht de auto van uw keuze niet beschikbaar zijn, dan geven wij u een vergelijkbaar model in dezelfde voertuigklasse. Uiteraard met de door u gewenste extra opties.

Autoverhuur in Foz do Iguacu biedt u veel mogelijkheden

Een auto huren bij Sixt betekent profiteren van luxe en zekerheid. Onze huurauto's zijn geen van alle ouder dan een half jaar, dus u bent verzekerd van een goed onderhouden auto met alle moderne gemakken. Waarschijnlijk arriveert u op de luchthaven, die op ongeveer 13 km afstand van het stadscentrum ligt. Om daar te komen neemt u de R. Itabortal. Vervolgens voert snelweg 469 u direct naar het stadscentrum. Autoverhuur bij ons geeft u veel persoonlijke vrijheid. In het comfort van uw huurauto ontdekt u alle mooie plekken van Foz do Iguacu en alle bezienswaardigheden van het binnenland.

Een auto huren in Foz do Iguacu en BraziliŽ ontdekken

Misschien verwacht u in een van oorsprong katholiek land als BraziliŽ geen moskee of boeddhistische tempel aan te treffen. Toch heeft Foz do Iguacu ze wel en het is beslist de moeite waard om ze te bezoeken. In het gezellige stadscentrum bezoekt u interessante winkeltjes en lokale restaurants. Bezoekt u ook zeker het Dreamland museum of het mooie Parque das Aves. De grootste attractie zijn natuurlijk de indrukwekkende watervallen van IguaÁu, die terecht wereldberoemd zijn. Het drielandenpunt met Paraguay en ArgentiniŽ ligt ook dichtbij en met uw huurauto in Foz do Iguacu is een bezoek aan een van de buurlanden eenvoudig gepland.

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice