Autoverhuur
Campinas
Inklappen
Brazilie // Campinas
Gegevens wijzigen

Auto huren Campinas – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Goedkoop auto huren in Campinas

##end-top-description##

Campinas is een grote stad in BraziliŽ en heeft ruim 3 miljoen inwoners. Meer dan 200 dagen per jaar schijnt de zon in deze Braziliaanse stad. In de omgeving van de stad zijn diverse kuuroorden te vinden, dus voor optimale ontspanning bent u in deze omgeving uitstekend op de juiste plek. Voor het vervoer in de stad kunt u de keuze maken voor een huurauto in Campinas. Een auto huren regelt u gemakkelijk via het internet of de telefoon. Daarmee hoeft u zich geen zorgen te maken om op uw bestemming aan te komen.

Sixt autoverhuur voor elke doelgroep

U heeft altijd de keuze uit verschillende soorten luxe wagens als u besluit een auto te huren. U rijdt bijvoorbeeld in een Mercedes, BMW of Audi. De auto's zijn gemiddeld minder dan 6 maanden oud, dus u rijdt altijd in een auto met klasse. De auto's zijn van de nodige luxe voorzien, bijvoorbeeld bluetooth en een geÔntegreerd navigatiesysteem. Reist u met meerdere mensen? Dan behoort het huren van een busje ook tot de mogelijkheden. Voor de veiligheid van kinderen kan er gebruik worden gemaakt van een kinderzitje. Of u nu zakelijk of voor uw vakantie een bezoek brengt aan Campinas, dankzij een huurauto in Campinas is het vervoer uitstekend geregeld.

Sixt verzorgt het vervoer vanaf vliegveld Aeroporto Internacional de Viracopos - Campinas (CPQ) naar het centrum van de stad. Dankzij een luxe huurauto bent u altijd snel op de plekken waar u moet zijn. Het vervoersmiddel is officieel gekeurd om mee te rijden in BraziliŽ en bovendien is de huurovereenkomst die u tekent altijd compleet als u de keuze maakt voor autoverhuur in een land als BraziliŽ. Huur eenvoudig het gewenste voertuig bij Sixt autoverhuur en geniet van scherpe prijzen en een ruim aanbod auto's.

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice