Sarajevo

Auto huren Sarajevo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een huurauto van SIXT ontdekt u Sarajevo op uw gemak in het centrale deel van Bosnië en Herzegovina. Onze autoverhuur biedt u een grote collectie aan premium auto's met veel service tegen voordelige tarieven.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Sarajevo

Bij Sixt autoverhuur profiteert u tijdens uw reis in Sarajevo van premium voertuigen die gemiddeld niet ouder zijn dan 6 maanden. Zo weet u zeker dat u ook op reis veilig op weg gaat. Onze vloot bestaat uit topmerken zoals BMW, Audi en Mercedes. Daarnaast is het mogelijk om bijzondere voertuigcategorieën te reserveren zoals een sportauto, een busje of een automaat. Omdat u bij ons een voertuigcategorie reserveert en geen specifiek model bent u ervan verzekerd dat het gewenste voertuig beschikbaar is op uw reisbestemming.

Bekijk meer Bekijk minder
Premium auto met extra's

Premium auto met extra's

Onze autoverhuur in Sarajevo biedt niet alleen premium auto's, maar tevens veel service en extra's voor een comfortabele rijervaring op reis. Reserveren is eenvoudig en doet u thuis of onderweg via de mobiele app of via het telefoonnummer. U kunt bij uw reservering aangeven of u gebruik wilt maken van extra's zoals winterbanden, sneeuwkettingen of een kinderzitje. Als u de voorkeur heeft voor een diesel auto, dan kost dit u niets extra. In de meeste gevallen is uw voertuig voorzien van ingebouwde navigatie. Als u bijvoorbeeld aankomt op Sarajevo International Airport (SJJ), dan vervolgt u uw reis onmiddellijk per auto. Het vliegveld is minder dan 20 minuten rijden verwijderd van het centrum van Sarajevo.

Verken Bosnië en Herzegovina met een huurauto in Sarajevo

Verken Bosnië en Herzegovina met een huurauto in Sarajevo

Het toerisme in Bosnië en Herzegovina en Sarajevo is nog relatief jong. Dat betekent echter niet dat er geen bijzondere bezienswaardigheden te ontdekken zijn. Een auto huren in Sarajevo geeft u veel vrijheid om dit bijzondere stukje Europa te verkennen. Sarajevo is als hoofdstad een plek met veel historie en cultuur. Zo kunt u hier zich alleen al urenlang vermaken in het historische of nationaal museum. Daarnaast is de Gazi-Husrev-Beg-moskee een indrukwekkende trekpleister in de stad. Deze moskee wordt gezien als één van de belangrijkste Ottomaanse monumenten van Oost-Europa. Als u toch heeft besloten om een auto te huren, dan trekt u er ook eenvoudig op uit naar de plaats Mostar op ongeveer 80 kilometer van Sarajevo. Hier mag u zeker niet voorbij gaan aan de bekende oude brug, de Stari Most.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties