Gosselies

Gosselies AUTOVERHUUR

adres

Rue des freres wright 8, 6041 Gosselies

GDS-Code: BRU

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Gosselies

Hier je auto huren in Gosselies

Ervaar het gemak en de goede service van een auto huren in Gosselies. Wie voor travel light gaat die verkent Wallonië met een Mini countryman. Kleine compacte auto’s zijn bovendien perfect voor een citytrip. Met een Audi automatic maak je het jezelf gemakkelijk voor een langere tour. Kom je met extra bagage dan kies je voor een caddy. In de nieuwe modellen Sedan en SUV ben je verzekerd van een comfortabele reis.  SIXT zorgt voor een naadloze transitie van vlucht naar plaats van bestemming. Lonkt het avontuur, dan zorgt GPS ervoor dat je niet verdwaalt dus boek die extra bij. 

SIXT vestiging Gosselies

De SIXT locatie ligt op de luchthaven Charleroi, Brussel South. Vanaf de terminal volg de borden "Car Rental" naar de eerste verdieping, waar je SIXT vindt tegenover de liften. Je huurauto staat klaar in de parkeergarage P1 op de begane grond. Om de huurauto terug te brengen, of op te halen met openbaar vervoer, volg dan de borden Brussels South Charleroi Airport/Parking P1/Car Rental Return. De SIXT sleutelkluis hangt aan de muur op de eerste verdieping in Parking P1 tegenover de liften.
 
 

Ontdek Gosselies met je huurauto

Gosselier ligt ongeveer 50 kilometer ten zuiden van Brussel en met een huurauto van SIXT heb je voldoende te verkennen in de omgeving. Bezoek Kasteel Gaasbeek of de prachtige Abdij van Villers of verdiep je in de geschiedenis van de stoomtrein in het Stoomcentrum. Rij je in de winter door Wallonië dan kan je niet zonder winterbanden of zelfs sneeuwkettingen, dus boek deze zeker bij.