Autoverhuur
Gosselies
Inklappen
BelgiŽ // Gosselies // Gosselies
Gegevens wijzigen

Auto huren Gosselies - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Rue des freres wright 8
  6041 Gosselies BE +32-70225800
 
Type station: Stad
GDS-code: BRUS01
Openingstijden
Ma. - Zo.08:00 - 23:00
Feestdag08:00 - 23:00
 
 24u inleveren

Een auto huren in Gosselies

Een auto huren in Gosselies is bij Sixt autoverhuur heel eenvoudig. U kunt de auto bijvoorbeeld boeken via internet, telefonisch of met behulp van de app. Een specifiek type reserveren is niet mogelijk, maar u kunt kiezen voor een categorie. In Gosselies heeft u bijvoorbeeld de keuze uit stationwagens, sportwagens & cabrio's en SUV's. Uiteraard zijn alle auto's uitstekend onderhouden en gemiddeld zijn ze niet meer dan een halfjaar oud. Het is bij deze vestiging mogelijk om uw huurauto ook buiten openingstijden op te halen of in te leveren. De locatie zit heel dichtbij de luchthaven van Charleroi, zodat u meteen vanuit de terminal in uw huurauto kunt stappen. Goedkoop een auto huren Gosselies doet u bij Sixt autoverhuur!

Met een huurauto Gosselies en omgeving ontdekken

Gosselies was vroeger een op zichzelf staand plaatsje, maar inmiddels maakt het deel uit van de stad Charleroi. Natuurlijk is het oude centrum van Charleroi een bezoek waard en dat is ook eenvoudig te bereiken met de huurauto. In de omgeving is echter nog veel meer te zien. De Abdij in Villers la Ville ligt maar op 20 kilometer van de stad. U bevindt zich ook dichtbij het grootste merengebied in BelgiŽ, namelijk Les Lacs de l'Eau d'Heure. Natuurlijk kunt u eveneens kiezen voor een echt Bourgondisch uitstapje naar Brussel. De Grote Markt daar heeft niet alleen een grote hoeveelheid prachtige historische gebouwen, de horeca is er ook om van te smullen. Wij zien u graag bij onze autoverhuur in Gosselies!

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.08:00 - 23:00
Feestdag08:00 - 23:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Gosselies BRUS01 Rue des freres wright 8 6041 Gosselies 50.469628, 4.468220 +32-70225800

Sixt verhuurstation Gosselies BRUS01

Rue des freres wright 8
6041 Gosselies
 
Telefoon +32-70225800

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Vanaf het vliegtuig:

Bij aankomst in de terminal, volg de borden "Car Rental" naar de liften. Voor het ophalen van uw contract, ga naar de eerste verdieping; Sixt ligt tegenover de liften. Uw auto staat op de begane grond van de parkeergarage P1.


Vanaf Doornik:

Neem de snelweg E40/E42 met richting Bergen/Charleroi. Ga verder op de E42 en neem de afrit A54 Charleroi. Vervolgens neemt u de afrit 24 Ransart. Volg de borden Brussels South Charleroi Airport/Parking P1/Car Rental Return.


Vanaf Brussel:

Neem de snelweg E40/E42 met richting Charleroi. Ga verder op de E42. Neem de afrit 24 Ransart. Volg de borden Brussels South Charleroi Airport/Parking P1/Car Rental Return.


Vanaf Luik:

Neem de snelweg E42 met richting Namur/Charleroi. Op de E42, neem de afrit Heppignies/Brussels South Charleroi Airport. Volg de borden Brussels South Charleroi Airport/Parking P1/Car Rental Return.


Informatie voor de terugkeer/Shuttle Service:

Onze Car Rental Parking ligt op de begane grond van Parking P1. Onze sleutelkluis bevindt zich op de 1ste verdieping tegenover de liften op de muur van Sixt. Hotline: +32 (0)70-225-800.


Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice