Brussel/Hilton Grand Place

Brussel/Hilton Grand Place AUTOVERHUUR

adres

Boulvard de l'Imperatice 54, 1000 Brussels

GDS-Code: BRU

Openingstijden

MA - ZO:

07:30 - 21:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Brussel/Hilton Grand Place

Autoverhuur Brussel/Hilton Grand Place

Bezoek met gemak en in stijl de Belgische hoofdstad met SIXT. Met autoverhuur Brussel/Hilton Grand Place rijd je gemakkelijk en comfortabel door de stad. Je kiest uit één van de vele voertuigcategorieën en jouw volgende huurauto is binnen handbereik. Kies bijvoorbeeld voor een Economy, Cabrio, of Compact. Voor het hele gezin kan je ook kiezen tussen een SUV of Sedan. Iets meer ruimte nodig? Kies dan voor een Personenbusje of Bestelbusje. Met boekbare extra’s zoals navigatiesysteem, kinderzitje of extra bestuurder pas je jouw huurauto gemakkelijk aan.

SIXT vestiging in Brussel/Hilton Grand Place

Je haalt je huurauto gemakkelijk op bij autoverhuur Brussel/Hilton Grand Place (op aanvraag) gedurende de dag wanneer het jou uitkomt. De vestiging is gemakkelijk te bereiken met de trein, bus MIVB (29, 48, 63, 65, 66, 71) en metro (1, 5). Stap uit bij halte ‘Centraal Station’. Vanaf de Grote Markt is het 5 minuten lopen en vindt je de vestiging tegenover het Centraal Station en aan de rechterkant van het Hilton Hotel. Je brengt tevens de auto terug wanneer het jou uitkomt met 24-uur terugbrengen.

Ontdek Brussel met jouw huurauto

Huur een auto bij autoverhuur Brussel/Hilton Grand Place en begin jouw bezoek aan het het Jubelpark met prachtige Triomfboog. In het hart van de stad is de Grote Markt natuurlijk niet te missen. Bezoek Met gezellige cafeetjes, chocolatiers en modewinkels zijn koninklijke Sint-Hubertusgalerijen zeker de moeite waard om te bezichtigen. In één van de zijstraatjes vind je trouwens ook Jeanneke Pis.