Bridgetown Luchthaven

Bridgetown Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airport Access Road, 16000 Christ Church

GDS-Code: BGI

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bridgetown Luchthaven

EEN AUTO HUREN BRIDGETOWN LUCHTHAVEN (BGI)

Barbados is een prachtig eiland in het Caribisch gebied. Het Little England of Bimshire is met zijn tropische klimaat en mooie natuur populair bij toeristen. Met een betrouwbare auto van Sixt autoverhuur kunt u dit 430 vierkante kilometer tellende bovenwindse eiland gaan bekijken. Met uw huurwagen rijdt u moeiteloos van de heuvels in het binnenland naar de stranden aan de zuid- en westkust om daar de bodem van de Caribische Zee te verkennen. Zelf of in de Atlantis Submarine. En vanuit de Barbados Concorde Experience, waarin u zelf de piloot bent, bekijkt u het luchtruim.

EEN AUTO HUREN BRIDGETOWN LUCHTHAVEN (BGI)
Bekijk meer Bekijk minder
GOEDKOOP AUTO HUREN BRIDGETOWN LUCHTHAVEN

GOEDKOOP AUTO HUREN BRIDGETOWN LUCHTHAVEN

De autoverhuurservice van Sixt op de Bridgetown Luchthaven is dagelijks geopend van 7.00 tot 23.00 uur, maar huurauto's kunnen er 24/7 opgehaald worden. De huurauto van uw keuze staat op het afgesproken tijdstip voor u klaar en is in een perfecte staat van onderhoud. Huren kan van één dag tot diverse weken. Onze huurauto's zijn er in zowel automaat als schakeluitvoering en een navigatie of een kinderzitje reserveert u direct mee. Zo rijdt u in een eersteklas auto, zoals Mercedes-Benz, BMW of Audi, die exact aan uw wensen voldoet.

EEN AUTO HUREN DOE JE VIA SIXT

EEN AUTO HUREN DOE JE VIA SIXT

Op de Bridgetown Luchthaven, maar ook op meer dan 4.000 andere locaties op de wereld vindt u onze gerenommeerde autoverhuur. Daar staan onze vriendelijke medewerkers voor u klaar om aan al uw huurbehoeften te voldoen. Wat voor type auto u ook zoekt: Sixt autoverhuur heeft de oplossing! Wij hebben een uitgebreide huurvloot met zowel familieauto's als kleinere economy modellen en SUV's. En heeft u al eens een cabrio overwogen? De gemiddelde temperatuur op Barbados is immers 26 graden Celsius.