Gold Coast Luchthaven Coolangatta

Gold Coast Luchthaven Coolangatta AUTOVERHUUR

adres

Terminal Building, 4225 Coolangatta


Telefoon: +61-7 5536 6044

GDS-Code: OOL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 22:30

Vakanties:

08:00 - 11:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Gold Coast Luchthaven Coolangatta

Een auto huren bij Gold Coast Luchthaven

Tijdens uw bezoek aan Coolangatta, de prachtige voorstad van Gold Coast City, kunt u met een huurauto het prachtige tropische landschap op aangename wijze verkennen. Na aankomst op het vliegveld, kunt u het Sixt verhuurstation Gold Coast Luchthaven OOL op de begane grond van de terminal vinden. We kunnen u daar voorzien van informatie over onze service en eventuele aanbiedingen, en helpen u graag bij het zoeken van een geschikte auto uit ons assortiment. We zijn dagelijks van zeven uur 's ochtend tot tien uur 's avonds geopend en ook telefonische bereikbaar op het nummer +61-7-55993604. Bij autoverhuur Gold Coast Luchthaven bent u in een aantal eenvoudige stappen voorzien van een comfortabele en goedkope huurauto.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur en Gold Coast Luchthaven biedt u vele voordelen

Autoverhuur en Gold Coast Luchthaven biedt u vele voordelen

Sixt biedt u een ruime keuze uit verschillende modellen van diverse merken. De moderne auto's zijn maximaal een half jaar oud. Samen met de mogelijke accessoires en andere extra's, als een kinderzitje en een passende verzekering voor de bestuurder, bieden we u naast een flexibele en goedkope autoverhuur, ook een veilige en betrouwbare auto. U kunt zo een auto huren bij Gold Coast Luchthaven die voldoet aan uw wensen en bijdraagt aan een plezierig verblijf.

Een auto huren voor een onvergetelijke reis

Een auto huren voor een onvergetelijke reis

Coolangatta, ook wel de poort naar de 'Gold Coast' van Australië genoemd, is omringd door schitterende stranden en natuurparken. Snapper Rocks, het meest populaire surfstrand van de Gold Coast, ligt in de nabije omgeving van de stad. Ook Surfers Paradise, een andere bekende voorstad van Gold Coast City, is het bezoeken waard, evenals het bijzondere achterland met de Tamborine Mountain en het Lamington National Park. Een auto huren bij Gold Coast Luchthaven biedt u de mogelijkheid er in alle vrijheid op uit te trekken en te genieten van de vele bezienswaardigheden in het omliggende gebied.