Cairns Luchthaven

Cairns Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal building, Cairns, 4870 Cairns


Telefoon: +61-740339800

GDS-Code: CNS

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 21:30

Vakanties:

07:30 - 17:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Cairns Luchthaven

Een auto huren bij Cairns Int Luchthaven

Uw reis naar Cairns krijgt een speciaal accent als u gebruik maakt van een huurauto van Sixt. U kunt de stijlvolle stad en de tropische natuur in de nabije omgeving in alle vrijheid bezoeken en voorzien van alle comfort. Nadat u bent gearriveerd, kunt u ons verhuurstation vinden op de begane grond van de luchthaven. De vestiging is dagelijks van acht uur 's ochtends tot elf uur 's avonds geopend. We ontmoeten u graag om u te informeren over de verschillende mogelijkheden en de speciale aanbiedingen van dat moment. We helpen u daarnaast in een aantal eenvoudige stappen met de keuze van een passende auto. Autoverhuur Cairns Int Luchthaven heeft een ruim assortiment met luxueuze en comfortabele auto's.

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt Autoverhuur en Cairns Int Luchthaven, de voordelen op een rij

Sixt Autoverhuur en Cairns Int Luchthaven, de voordelen op een rij

Onze flexibele en goedkope autoverhuur biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van verschillende accessoires, zoals een navigatie waarmee de verschillende bezienswaardigheden in de omgeving makkelijk te vinden zijn, of een kinderzitje als u met kleine kinderen reist. Ook kunt u kiezen voor een automaat als u daar de voorkeur aan geeft en beschikken we over een goede verzekering, voor uzelf en voor een eventuele tweede bestuurder. Een auto huren bij Cairns Int Luchthaven is goedkoop , maar ook veilig en betrouwbaar.

Een auto huren in Cairns

Een auto huren in Cairns

Met een huurauto kunt u er heerlijk op uit trekken. Bezoek de botanische tuinen, de promenade van de stad en de Tropical Zoo of ga op avontuur naar het nabij gelegen Great Barrier Reef of Daintree Rainforest, het oudste regenwoud van de wereld en maak kennis met de cultuur van de Aboriginals. Een auto huren bij Cairns Int Luchthaven maakt het mogelijk. Onvergetelijke momenten in een tropische ambiance zijn binnen handbereik.