Coolangatta

Auto huren Coolangatta – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Het huren van een luxe en betaalbare auto bij Sixt autoverhuur is de beste oplossing om van de zuidoostelijke staat Queensland in Australië te genieten. U kunt direct na de landing van uw vlucht op Gold Coast Airport (OOL) terecht voor een huurauto bij de balie van onze partner Redspot in de aankomsthal. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag aan een nieuwe auto of stationwagen, waarmee u het Australische kustgebied kunt verkennen. Met een auto huren in Coolangatta kunt u de prachtige stranden aan de Gold Coast bezoeken, naar adembenemende watervallen rijden of een trip maken naar pretpark Dreamworld om inheemse dieren te bewonderen. Met onze autoverhuur en Coolangatta bent u snel en veilig op weg.

ALLE SIXT LOCATIES

Met onze goedkope autoverhuur onbezorgd genieten van de Gold Coast

Een auto huren voor uw reis naar Coolangatta is zo gebeurd. Met een paar muisklikken op onze website kunt u uw favoriete auto of stationwagen vastleggen, inclusief alle benodigde extra's. Alle rijkilometers zijn al ingegrepen, maar u kunt daarnaast voordelig een navigatiesysteem, kinderstoeltje of verzekering voor een extra bestuurder bijboeken. Een auto huren kan ook via onze mobiele app voor iPad en iPhone of onze altijd bemande reserveringslijn (+31(0)23 56 986 56). Het bespaart u geld en tijd bij aankomst in Australië. De autosleutels van uw huurauto liggen al voor u klaar. Onze autoverhuur en Coolangatta is alle dagen van de week van 07.00 tot 22.00 uur open, inclusief de feestdagen. Bovendien bieden wij u de gelegenheid om uw gehuurde auto buiten de reguliere openingstijden van het verhuurkantoor op te halen of weer terug te brengen.

Bekijk meer Bekijk minder
Altijd mobiel en flexibel met een gehuurde auto in Queensland

Altijd mobiel en flexibel met een gehuurde auto in Queensland

Sixt wil het u gemakkelijk maken tijdens uw verblijf in Australië. Onze autoverhuur op de luchthaven bevindt zich op nog geen 20 minuten van de stad Coolangatta. U bent dus snel met uw gehuurde luxe Nissan of Hyundai bij uw hotel en de belangrijkste attracties in de regio. Stap in uw auto en ga naar het Whitewater World Theme Park of Gold Coast Seaworld dat continu shows en rondleidingen geeft. Met een auto huren in Coolangatta kunt u ook naar Rocks Snapper en Point Danger rijden om bultrugwalvissen en dolfijnen in levenden lijve te zien. Profiteer van een van onze mooie aanbiedingen en kies ook voor onze professionele en goedkope autoverhuur met hoogstaande service. U bent altijd flexibel en kunt genieten van een ontspannen verblijf aan de Gold Coast van Australië.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties