Auto huren in Salta

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Salta

Auto huren Salta – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Salta – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een huurauto van SIXT autoverhuur wordt uw bezoek aan Salta in Argentinië pas echt onvergetelijk. Op een veilige en comfortabele wijze verkent u alle bezienswaardigheden in Salta zelf en in de nabije omgeving. Onze auto's zijn goed onderhouden, veilig en betrouwbaar. U mag erop rekenen dat ze alle jonger dan zes maanden zijn en van vele moderne gemakken voorzien.
Auto huren in Salta bij Sixt autoverhuur

Auto huren in Salta bij Sixt autoverhuur

Bent u van plan om goedkoop een auto te huren Salta? U doet dit met veel voordeel en gemak via Sixt. Bij ons maakt u ofwel ter plaatse ofwel achter uw pc of laptop uw reservering, waarbij u de keuze heeft uit diverse voertuigcategorieën. U kunt denken aan sportwagens, luxe auto's, busjes of SUV's. Wilt u extra opties zoals een dieselversie, automatische transmissie of een kinderzitje, dan gaat dat bij uw reservering in één moeite door. Hoewel we u niet te allen tijde kunnen garanderen dat we het voor u beschikbaar hebben, mag u zelfs uw voorkeur voor een merk als BMW en het type auto opgeven. Als wij deze niet voor u beschikbaar hebben, kunt u rekenen op een vergelijkbare auto uit dezelfde voertuigcategorie.
Salta ontdekken met een huurauto uit Salta

Salta ontdekken met een huurauto uit Salta

Autoverhuur in Salta maakt het mogelijk om op de meest comfortabele en efficiënte manier deze historische stad in het Noordwesten van Argentinië te leren kennen. De kathedraal van Salta uit 1878 is beslist een bezoek waard, net zoals het levendige stadscentrum, waar u nog diverse gebouwen uit de 16e eeuw tegen zult komen. Ook een bezoek aan het archeologisch museum Alta Montana mag niet ontbreken in uw reisprogramma. Gezellig uitgaan doet u het beste aan de bruisende Calle Balcarce of op het levendige plein Plaza 9 de Julio.
Bezienswaardigheden in de omgeving van Salta

Bezienswaardigheden in de omgeving van Salta

Wilt u een geweldig uitzicht hebben over de stad? Neemt u dan de kabelbaan naar Cerro San Bernardo. Heeft u wel eens gehoord van de Trein naar de Wolken? Voor deze adembenemende treinreis door de Andes moet u echt even de tijd nemen. Autoverhuur via ons maakt het mogelijk om op eigen gelegenheid de woeste gebieden van Quebrada de Humahuaca te bezoeken, waar u het gevoel krijgt eeuwen terug in de tijd te gaan en waar de Inca-invloeden nog springlevend zijn. De indrukwekkende zandsteensculpturen van Quebrada de Cafayate moet u ook echt gezien hebben. Een auto huren brengt dit alles heel dichtbij.
Show more
Handige weetjes voor huren in Salta
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Salta?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Salta dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Salta.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Salta?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Salta. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
5,0
Op basis van 251 reviews
Inlevering voertuig
(5,0)
Overgave voertuig
(5,0)
Service tijdens en na de huur
(5,0)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Salta
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Salta?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Salta?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Salta?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Salta

Meer weergeven