Salta

Auto huren Salta – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een huurauto van SIXT autoverhuur wordt uw bezoek aan Salta in Argentinië pas echt onvergetelijk. Op een veilige en comfortabele wijze verkent u alle bezienswaardigheden in Salta zelf en in de nabije omgeving. Onze auto's zijn goed onderhouden, veilig en betrouwbaar. U mag erop rekenen dat ze alle jonger dan zes maanden zijn en van vele moderne gemakken voorzien.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Salta bij Sixt autoverhuur

Bent u van plan om goedkoop een auto te huren Salta? U doet dit met veel voordeel en gemak via Sixt. Bij ons maakt u ofwel ter plaatse ofwel achter uw pc of laptop uw reservering, waarbij u de keuze heeft uit diverse voertuigcategorieën. U kunt denken aan sportwagens, luxe auto's, busjes of SUV's. Wilt u extra opties zoals een dieselversie, automatische transmissie of een kinderzitje, dan gaat dat bij uw reservering in één moeite door. Hoewel we u niet te allen tijde kunnen garanderen dat we het voor u beschikbaar hebben, mag u zelfs uw voorkeur voor een merk als BMW en het type auto opgeven. Als wij deze niet voor u beschikbaar hebben, kunt u rekenen op een vergelijkbare auto uit dezelfde voertuigcategorie.

Bekijk meer Bekijk minder
Salta ontdekken met een huurauto uit Salta

Salta ontdekken met een huurauto uit Salta

Autoverhuur in Salta maakt het mogelijk om op de meest comfortabele en efficiënte manier deze historische stad in het Noordwesten van Argentinië te leren kennen. De kathedraal van Salta uit 1878 is beslist een bezoek waard, net zoals het levendige stadscentrum, waar u nog diverse gebouwen uit de 16e eeuw tegen zult komen. Ook een bezoek aan het archeologisch museum Alta Montana mag niet ontbreken in uw reisprogramma. Gezellig uitgaan doet u het beste aan de bruisende Calle Balcarce of op het levendige plein Plaza 9 de Julio.

Bezienswaardigheden in de omgeving van Salta

Bezienswaardigheden in de omgeving van Salta

Wilt u een geweldig uitzicht hebben over de stad? Neemt u dan de kabelbaan naar Cerro San Bernardo. Heeft u wel eens gehoord van de Trein naar de Wolken? Voor deze adembenemende treinreis door de Andes moet u echt even de tijd nemen. Autoverhuur via ons maakt het mogelijk om op eigen gelegenheid de woeste gebieden van Quebrada de Humahuaca te bezoeken, waar u het gevoel krijgt eeuwen terug in de tijd te gaan en waar de Inca-invloeden nog springlevend zijn. De indrukwekkende zandsteensculpturen van Quebrada de Cafayate moet u ook echt gezien hebben. Een auto huren brengt dit alles heel dichtbij.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties