Cordoba

Auto huren Cordoba – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In de tropische studentenstad Cordoba in Argentinië kunt u gemakkelijk een auto huren van SIXT. SIXT autoverhuur biedt u een ruim aanbod aan auto's. Zo kunt u keuze maken uit onze luxe familie autoŽs, maar ook sportieve BMW's of Audi's zitten in ons bestand. Wilt u een handgeschakelde auto of een automaat, een auto om gezellig met 2 personen in te toeren of een auto met 12 zitplekken om een hele groep te vervoeren? Dit is allemaal mogelijk bij SIXT. Er is altijd wel een geschikte huurauto in Cordoba die bij uw wensen past. U kunt niet één specifieke auto huren in Cordoba, maar u heeft wel een ruime keuze aan voertuigcategorieën. Al onze auto's kunnen op elk moment van de dag ingeleverd worden en u kunt wereldwijd bij onze autoverhuur kosteloos omboeken en annuleren!

ALLE SIXT LOCATIES

Uw huurauto ophalen bij het vliegveld van Cordoba

Na uw reis richting de stad, kunt u gemakkelijk en goedkoop een auto huren in Cordoba. Na het ophalen van uw auto bij de luchthaven van Cordoba kunt u gelijk de prachtige stad en omgeving verkennen. Met onze autoverhuur in Cordoba komt u namelijk overal waar u wilt zijn. De stad is makkelijk te bereiken en u kunt er altijd parkeren in één van de vele parkeergarages of openbare parkeerplekken. Cordoba is rijk aan vele historische gebouwen in Spaanse stijl. Daarnaast kunt u genieten van de vele parken en pleinen die Cordoba rijk is. Deze stad in het centrum van Argentinië heeft u veel te bieden.

Bekijk meer Bekijk minder
Natuurparken in de omgeving van Cordoba

Natuurparken in de omgeving van Cordoba

Op nog geen anderhalf uur rijden van Cordoba vindt u Los Quebrachitos en Quebrada del Condorito National Park. Deze parken zijn makkelijk te bereiken met de auto aangezien je bijna niet van de hoofdweg af hoeft te gaan. In deze parken kunt u zich één met de natuur voelen en alles ontdekken wat er te ontdekken valt.

Genieten aan het water

Genieten aan het water

Op een afstand van nog geen 70 kilometer ligt Villa los Molinos. Dit kleine stadje en de omgeving ervan liggen aan een zeer groot meer welke makkelijk met de auto te bereiken is. Na het beleven van de bruisende stad Cordoba kunt u hier rustig genieten aan het water. Ook is de reis naar het meer of één van de andere meren en natuurgebieden op zichzelf al de moeite waard. Tijdens het rijden komt u door het bergachtige landschap waar u kunt genieten van adembenemende uitzichten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties