Tucuman Luchthaven

Tucuman Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Delfin Gallo, 4117 Cevil Pozo, Pcia de Tucuman

GDS-Code: TUC

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - VR:

08:30 - 20:30

ZA - ZO:

09:00 - 13:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Tucuman Luchthaven

Goedkoop auto huren Tucuman Luchthaven: Veilig en betrouwbaar Argentinië ontdekken

Zin om de prachtige cultuur en natuur van Argentinië te ontdekken op een voordelige manier? Dan is het huren van een auto op Tucuman Luchthaven een goed idee. U heeft een zeer ruime keuze aan autoverhuur. Wij verhuren stationwagens, terreinwagens, BMW, Audi, SUV, bestelwagens en sportauto's. Bij onze autoverhuur kunnen wij u alleen de door u geboekte voertuigcategorie garanderen, een specifieke auto huren is namelijk niet mogelijk.

Bekijk meer Bekijk minder
Gemakkelijk reserveren bij Sixt autoverhuur

Gemakkelijk reserveren bij Sixt autoverhuur

U kunt uw reservering heel gemakkelijk plaatsen per telefoon, bij het reisbureau of op sixt.nl. Het is zelfs mogelijk om uw auto te huren via uw iPhone en BlackBerry app. Vantevoren kunt u al uw vervoerswensen aangeven. Wanneer u arriveert op de Tucuman luchthaven hoeft u zich dus geen zorgen te maken, want wij hebben alles al geregeld! Voor vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Auto huren Tucuman luchthaven: alles is geregeld

Auto huren Tucuman luchthaven: alles is geregeld

Tucuman luchthaven staat ook wel bekend als Civil Pozo International Airport en Benjamin Matienzo International Airport. Het ligt op 20 minuten afstand van de Noord-Argentijnse stad Tucuman, in de provincie Cevil Pozo. Ruim 440.000 passagiers bezoeken jaarlijks het vliegveld. Wanneer u arriveert in Argentinië hoeft u slechts een paar minuten te lopen naar de ontvangsthal. Daar staat de staf van Sixt u op te wachten met een speciaal bordje of teken. U hoeft alleen uw vluchtnummer, creditcard, emailadres en telefoonnummer te laten zien. De staf brengt u vervolgens naar uw huurauto. Om de drukte van het vliegveld en de bus te ontvluchten, is het huren van een auto ideaal. Met een voordelige huurauto rijdt u al in ongeveer 20 minuten naar de mooiste plekjes van Tucuman, in de regio Cevil Pozo. Zo kunt u bijvoorbeeld het 'Casa Historica de La Independencia' bezoeken. Hier verklaarde Argentinië zich in 1816 onafhankelijk. Of kies voor ontspanning op een terrasje op een van de vele 'plaza's'. Kom tenslotte heerlijk tot rust in het '9 de Julio' park, midden in de stad.