Auto huren in Bariloche

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Bariloche

Auto huren Bariloche – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Bariloche – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u de Zuid-Argentijnse stad Bariloche bezoeken en daar genieten van de overweldigende natuur van de pampa's en de Andes? Komt u dan zeker naar SIXT autoverhuur. In een huurauto zijn zelfs de meest onherbergzame gebieden gemakkelijk te bereiken en in onze goed onderhouden auto's van nog geen half jaar oud reist u comfortabel en veilig.
Auto huren in Bariloche bij Sixt autoverhuur

Auto huren in Bariloche bij Sixt autoverhuur

Bent u van plan om goedkoop auto huren in Bariloche? Dan bent u bij Sixt in zeer goede handen. Wij bieden u niet alleen bijzonder comfortabele auto's uit populaire voertuigcategorieën zoals SUV's, sportwagens en busjes, maar u krijgt bij ons ook de keuze uit vele moderne en handige extra opties. U kunt hierbij denken aan winterbanden, navigatie, bluetooth of een babyzitje. Boekt u bij ons gerust ter plaatse, of maak het uzelf gemakkelijk en regel alles vooraf via onze app voor uw mobiele apparaat of via onze website. Als u zowel uw voertuigcategorie als uw extra opties vooraf reserveert, staat uw auto gereed zodra u in Bariloche gearriveerd bent. Wij maken autoverhuur mogelijk met net dat beetje extra service.
Bariloche ontdekken met een huurauto in Bariloche

Bariloche ontdekken met een huurauto in Bariloche

Officieel heet de stad San Carlos de Bariloche en het ligt in het nationale park Nahuel Nuapi, in het zuiden van Argentinië. Zoals vele bezoekers komt u hier waarschijnlijk om te kunnen genieten van een sportieve vakantie. Of heeft u een voorliefde voor het indrukwekkende natuurschoon in dit gebied? Ook de stad Bariloche heeft u veel te bieden. U kunt bijvoorbeeld de Indiaanse kunst en de natuurlijke historie van Patagonië uitstekend bekijken in het Patagonië-museum. Of is een bezoek aan een chocoladefabriek een van uw interesses? Het is beslist een aanrader, net zoals een bezoek aan de kathedraal van San Carlos de Bariloche. Met autoverhuur in Bariloche is dit alles mogelijk op de momenten dat u het wilt.
Bezienswaardigheden in de omgeving van Bariloche

Bezienswaardigheden in de omgeving van Bariloche

Bent u hier om te skiën, om te varen of bent u van plan om te paard een rondreis te maken? Het gebied rondom Bariloche, in het nationale park van Nahuel Nuapi, biedt dit allemaal. U bent hier aan de voet van de Andes en als u wilt genieten van het mooie uitzicht dat een bergwandeling u geeft, is dit een van de mooiste plekken in Argentinië. Een auto huren is een uitstekend idee als u de uitgestrekte wildernis van de pampa's van Patagonië met eigen ogen wilt zien. En daarna kunt u een balletje slaan op een van de vele golf courses.
Show more
Handige weetjes voor huren in Bariloche
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Bariloche?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Bariloche dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Bariloche.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Bariloche?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Bariloche. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,8
Op basis van 301 reviews
Overgave voertuig
(5,0)
Service tijdens en na de huur
(4,9)
De route naar SIXT
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Bariloche
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Bariloche?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Bariloche?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Bariloche?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Bariloche

Meer weergeven