Albanië

Auto huren in Albanië - huurauto online boeken

Een auto huren in Albanië is natuurlijk zo geregeld via de autoverhuur van SIXT. Reist u naar Albanië voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin, met een groep vrienden of romantisch samen? Dan kunt u bij ons altijd een huurauto reserveren in de buurt van het vliegveld waar u landt. Er zijn twee vestigingen van SIXT te vinden in Albanië, namelijk in Rinas en in Tirana. Uiteraard zetten wij hier graag de auto voor u klaar die het best bij u en het reisgezelschap past, van een luxe cabrio in relatief klein formaat tot een ruime gezinsauto. Binnen het aanbod van onze autoverhuur zijn dan ook de meest uiteenlopende automerken ruim vertegenwoordigd, waaronder Mercedes, Audi, BMW en Volvo.

albania side

Een auto huren om Albanië te gaan verkennen

Albanië is een prachtig land met vele mogelijkheden. Wanneer u wilt kunt u de gehele vakantieperiode in Albanië vullen met het bezoeken van bezienswaardigheden. Als u toch in het land bent, dan is het zeker meer dan de moeite waard om het eens goed te leren kennen. Dit gaat uiteraard een stuk eenvoudiger met eigen vervuur, als een huurauto van Sixt. Als u een fan van musea bent, dan kunt u eens verder reizen naar de steden Gjirokastra en Berat, welke bekend staan als de museumsteden van het land. Sarandië, ook wel de parel van Albanië genoemd, is absoluut de moeite waard als u echt wilt genieten van schoonheid om u heen. Dit zijn nog slechts mogelijkheden. Met een auto van onze verhuur kunt u natuurlijk alle kanten op!

Bekijk meer Bekijk minder
Wilt u een auto huren in Albanie?

Wilt u een auto huren in Albanie?

Als u in Albanië gebruik wilt maken van onze service, dan kunt u dit in Nederland al gemakkelijk regelen. U kunt reserveren via de website, maar ook telefonisch en via het reisbureau zijn er mogelijkheden gebruik te maken van onze brede service. Met meer dan honderd jaar ervaring in het verhuren van nieuwe auto's kunt u altijd rekenen op een optimale betrouwbaarheid in binnen- en buitenland. Wij staan graag voor u klaar, met een vriendelijke service en de zekerheid dat alles goed geregeld is.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties