Auto huren in Albanië

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Albanië

Ontdek Albanië

Een auto huren om Albanië te gaan verkennen

Een auto huren om Albanië te gaan verkennen

Albanië is een prachtig land met vele mogelijkheden. Wanneer u wilt kunt u de gehele vakantieperiode in Albanië vullen met het bezoeken van bezienswaardigheden. Als u toch in het land bent, dan is het zeker meer dan de moeite waard om het eens goed te leren kennen. Dit gaat uiteraard een stuk eenvoudiger met eigen vervuur, als een huurauto van Sixt. Als u een fan van musea bent, dan kunt u eens verder reizen naar de steden Gjirokastra en Berat, welke bekend staan als de museumsteden van het land. Sarandië, ook wel de parel van Albanië genoemd, is absoluut de moeite waard als u echt wilt genieten van schoonheid om u heen. Dit zijn nog slechts mogelijkheden. Met een auto van onze verhuur kunt u natuurlijk alle kanten op!
Wilt u een auto huren in Albanie?

Wilt u een auto huren in Albanie?

Als u in Albanië gebruik wilt maken van onze service, dan kunt u dit in Nederland al gemakkelijk regelen. U kunt reserveren via de website, maar ook telefonisch en via het reisbureau zijn er mogelijkheden gebruik te maken van onze brede service. Met meer dan honderd jaar ervaring in het verhuren van nieuwe auto's kunt u altijd rekenen op een optimale betrouwbaarheid in binnen- en buitenland. Wij staan graag voor u klaar, met een vriendelijke service en de zekerheid dat alles goed geregeld is.
Auto huren in Albanië - huurauto online boeken

Auto huren in Albanië - huurauto online boeken

Een auto huren in Albanië is natuurlijk zo geregeld via de autoverhuur van SIXT. Reist u naar Albanië voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin, met een groep vrienden of romantisch samen? Dan kunt u bij ons altijd een huurauto reserveren in de buurt van het vliegveld waar u landt. Er zijn twee vestigingen van SIXT te vinden in Albanië, namelijk in Rinas en in Tirana. Uiteraard zetten wij hier graag de auto voor u klaar die het best bij u en het reisgezelschap past, van een luxe cabrio in relatief klein formaat tot een ruime gezinsauto. Binnen het aanbod van onze autoverhuur zijn dan ook de meest uiteenlopende automerken ruim vertegenwoordigd, waaronder Mercedes, Audi, BMW en Volvo.
Show more

Handige weetjes voor huren in Albanië

Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Albanië.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Albanië?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Albanië?
Of je nu van plan bent te verblijven in Albanië of verder wilt reizen, kun je eenvoudig een lange termijn huur boeken. Voer je reisdata en pickup-/inleverlocatie in, zodat we je aantrekkelijke lange termijn deals kunnen bieden.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Albanië

Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Albanië?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Albanië

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Albanië

Meer weergeven