Autoverhuur
AlbaniŽ
Inklappen
AlbaniŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in AlbaniŽ - huurauto online boeken

Een auto huren in AlbaniŽ

Een auto huren in AlbaniŽ is natuurlijk zo geregeld via de autoverhuur van Sixt. Reist u naar AlbaniŽ voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin, met een groep vrienden of romantisch samen? Dan kunt u bij ons altijd een huurauto reserveren in de buurt van het vliegveld waar u landt. Er zijn twee vestigingen van Sixt te vinden in AlbaniŽ, namelijk in Rinas en in Tirana. Uiteraard zetten wij hier graag de auto voor u klaar die het best bij u en het reisgezelschap past, van een luxe cabrio in relatief klein formaat tot een ruime gezinsauto. Binnen het aanbod van onze autoverhuur zijn dan ook de meest uiteenlopende automerken ruim vertegenwoordigd, waaronder Mercedes, Audi, BMW en Volvo.

Albanien - Square Skanderbeg In Tirana

Een auto huren om AlbaniŽ te gaan verkennen

AlbaniŽ is een prachtig land met vele mogelijkheden. Wanneer u wilt kunt u de gehele vakantieperiode in AlbaniŽ vullen met het bezoeken van bezienswaardigheden. Als u toch in het land bent, dan is het zeker meer dan de moeite waard om het eens goed te leren kennen. Dit gaat uiteraard een stuk eenvoudiger met eigen vervuur, als een huurauto van Sixt. Als u een fan van musea bent, dan kunt u eens verder reizen naar de steden Gjirokastra en Berat, welke bekend staan als de museumsteden van het land. SarandiŽ, ook wel de parel van AlbaniŽ genoemd, is absoluut de moeite waard als u echt wilt genieten van schoonheid om u heen. Dit zijn nog slechts mogelijkheden. Met een auto van onze verhuur kunt u natuurlijk alle kanten op!

Theth National Park, Albania

Wilt u een auto huren in Albanie?

Als u in AlbaniŽ gebruik wilt maken van onze service, dan kunt u dit in Nederland al gemakkelijk regelen. U kunt reserveren via de website, maar ook telefonisch en via het reisbureau zijn er mogelijkheden gebruik te maken van onze brede service. Met meer dan honderd jaar ervaring in het verhuren van nieuwe auto's kunt u altijd rekenen op een optimale betrouwbaarheid in binnen- en buitenland. Wij staan graag voor u klaar, met een vriendelijke service en de zekerheid dat alles goed geregeld is.

Creek in Commune Kelmend, Albania

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice