Fiat huren

Fiat huren

Huur goedkoop een Fiat bij Sixt

Nadat het met Fiat een tijd wat minder ging, is het merk weer helemaal terug met nieuwe, frisse auto's. Fiat investeert momenteel veel tijd en geld in de techniek die ze gebruiken. Dit uit zich onder meer in zuinige auto's met een zo hoog mogelijk comfort. Het is dan ook niet voor niets dat Fiat maar liefst 9 keer de winnaar van de „Car of the Year“ uitreiking is geweest.

 

Minimale Co2-emmissies en een trendy design hebben ervoor gezorgd dat Fiat tot een van de gevestigde merken behoort. U zult Italiaans rijplezier beleven in elke Fiat. Houdt u er rekening dat wij u niet een specifiek model Fiat kunnen garanderen. Wij kunnen u wel garanderen dat u een voertuig uit dezelfde voertuigklasse zult ontvangen.

 

 

Fiat 500

Fiat 500 huren

Informatie over de 500

Momenteel niet beschikbaar

Fiat 500L

Fiat 500L huren

Informatie over de 500L

Momenteel niet beschikbaar

Fiat Punto

Fiat Punto huren

Informatie over de Punto

Momenteel niet beschikbaar

Fiat Panda

Fiat Panda huren

Informatie over de Panda

Momenteel niet beschikbaar

Fiat Doblo

Fiat Doblo huren

Informatie over de Doblo

Momenteel niet beschikbaar

Fiat Scudo

Fiat Scudo huren

Informatie over de Scudo

Momenteel niet beschikbaar

Een Fiat huren betekent nostalgie beleven

Weet u het nog? De eerste keer dat u de nostalgische Fiat 500 zag? Bij Sixt bieden we u natuurlijk graag de mogelijkheid om de moderne versie van deze mooie nostalgie te beleven. Daarnaast hebben wij nog vele andere modellen Fiat beschikbaar voor u. Wilt u er handige opties bij zoals een kinderzitje of navigatie? Ook dat kunt u bij ons regelen. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken. Daarnaast kunt u hier op de website eenvoudig uw auto boeken of simpelweg bij een van onze vele autoverhuur locaties. Onze vakbekwame medewerkers verwelkomen u daar graag!

 

Wereldwijd een Fiat huren

Onze verhuurformule is in de hele wereld hetzelfde. Of u nu voor een Punto, Panda, of Fiat 500 gaat, wij zorgen dat uw huurauto voor u klaar staat. Afhalen en inleveren kan op het moment dat het u het beste schikt. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Onze servicemedewerkers staan u graag te woord. Kortom, de autoverhuur van Sixt is overal ter wereld een vertrouwd adres voor het huren van een Fiat!

 

 

Andere Fiat modellen van Sixt

Fiat huren

Alle Fiat huurauto's van Sixt

Fiat 500 huren

Fiat 500 huren