Prijs weergeven

Een baby- of kinderzitje huren met Sixt

Bij Sixt autoverhuur proberen wij het auto huren zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vandaar dat u ook een baby- of kinderzitje kunt huren als u besluit een auto te huren bij Sixt. Het voordeel is dat u zelf niet hoeft te slepen met het eigen stoeltje. De kinderzitjes die wij aanbieden zijn comfortabel en zorgen voor een goede bescherming van de kleine.

Huuropties bij autoverhuur Sixt

Verhoog de veiligheid met een Sixt kinderzitje

Bij Sixt weten wij dat de veiligheid van uw kleine het allerbelangrijkste is. Om deze reden bieden wij kinderzitjes van zeer hoge kwaliteit aan. Onze autostoeltjes zijn allemaal schoon en verkeren in een perfecte staat, waardoor je kind comfortabel zit en veilig vervoerd kan worden.Om de veiligheid van een kinderzitje te garanderen, moet het stoeltje op de juiste manier in de auto geplaatst worden en moet het kind in het juiste kinderzitje vervoerd worden. Voor meer veiligheid in het verkeer hebben wij een handleiding samengesteld om de veiligheid in het verkeer te verhogen.

Het verschil tussen babyzitjes, kinderstoeltjes en kinderzitjes

Als u besluit om een kinderzitje bij te huren, is het wel handig als u weet welk stoeltje geschikt is. In onderstaande tabel wordt een overzicht gegeven van de verschillende groepen kinderstoeltjes en voor welke leeftijd en gewicht deze stoeltjes geschikt zijn. 

Sixt Babyzitje

Babyzitje - groep 0

Babyzitjes zijn essentieel als u reist met kinderen die jonger zijn dan één jaar. Deze stoeltjes zijn ontworpen met speciale frames, waardoor de baby altijd comfortabel zit tijdens de reis. Deze stoeltjes beschermen kinderen terwijl ze slapen en houden ze stevig op de plaats. Babyzitjes kunnen het beste gebruikt worden om pasgeboren babies te vervoeren, want deze zitjes zijn niet bestemd voor peuters. Dit zitje kan makkelijk verwijderd worden uit de auto en geplaatst worden in het frame van de kinderwagen.

Sixt Kinderstoeltje

Kinderstoeltje - groep I

Kinderstoeltjes zijn zitjes die bedoeld zijn voor kinderen van drie jaar of jonger. Deze zitjes beschermen kinderen die tussen de 9 en 18 kilo wegen. Kinderen worden vast gezet in deze stoeltjes met een systeem dat erg lijkt op de gewone autogordels.  De kinderzitjes van groep 1 beschermen peuters veel beter dan stoeltjes uit de andere groepen.

Sixt Kinderzitje

Kinderzitje - groep II en III

Een kinderzitje is bedoeld om kinderen op hun plaats te houden tijdens lange autoritten. Deze zitjes lijken op een normale autostoel, maar bieden meer bescherming, omdat deze stoeltjes zijn aangepast aan de kleine lichaampjes. 

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren België

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren