Prijs weergeven

Een navigatiesysteem in uw huurauto

U hoeft niet bang te zijn om te verdwalen tijdens uw vakantie of roadtrip met een navigatiesysteem van Sixt autoverhuur. Zelfs als u niet het exacte adres weet, kan een GPS u locaties aanbevelen die daar in de buurt zijn, zodat u altijd de weg zult vinden. Sixt autoverhuur biedt altijd goede prijzen, super klantenservice en een uitgebreide vloot. Maak de huurauto meer naar uw zin met een navigatie upgrade van Sixt.

Navigatie huren Sixt

Rijd in de goede richting met Sixt autoverhuur

  • Naast de weg wijzen, kan een navigatiesysteem nog veel meer. Zo kan het navigatiesysteem bepaalde routes aanbevelen - het kan de kortste route aanbevelen, waardoor u tijd en benzinekosten bespaart. Het kan ook touristische routes adviseren, zodat u tijdens de auto rit de mooiste landschappen te zien krijgt.
  • De GPS kan u ook waarschuwen voor mogelijke files en u een alternatieve route aanbieden. Dit is ideaal als u op zakenreis bent, en u het echt niet kan permitteren om een belangrijke vergadering te missen, maar ook als u optimaal wilt genieten van uw vakantietijd.
  • Vele navigatiesystemen zullen u ook adviseren over de verschillende snelheidslimieten en u waarschuwen als u te hard rijdt. Ze zullen u ook waarschuwen als er op uw route zich een flitser bevindt. Let wel op, in sommige landen is het verboden om hier gebruik van te maken.

Wij vinden het belangrijk om het huren van een auto zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we verhuurlocaties op plekken waar u niet zonder een auto kunt. Zo kunt u auto's huren op de meest belangrijke luchthavens en treinstations en hebben wij in meer dan 40 Europese landen locaties waar u altijd terecht kunt om een auto te huren. 

Autoverhuur bij Sixt

Volvo huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

BMW I8 huren

BMW i8 Huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren