Prijs weergeven

Alle extra huuropties van Sixt

Dat u bij Sixt autoverhuur goedkoop een auto kunt huren is al lang bekend. Wij bieden onze service namelijk al meer dan 100 jaar aan en weten hierdoor precies wat onze klanten willen. Sixt biedt echter nog meer dan alleen het huren van een auto, want bij Sixt kunt u kiezen uit vele extra opties, waardoor u altijd in een auto rijdt die volledig aansluit bij al uw wensen.

Huuropties bij autoverhuur Sixt

De extra opties van Sixt autoverhuur

  • Diesel auto - In deze tijd wilt u natuurlijk niet te veel geld uitgeven en dan vooral niet aan benzine. Daarom biedt Sixt u de mogelijkheid om een diesel auto te huren. Voor een kleine meerprijs kunt u een diesel auto huren. Houdt u er rekening mee dat onze medewerkers er alles aan zullen doen om u een dieselauto mee te geven, maar dat we niet kunnen garanderen dat u een dieselauto krijgt.
  • Kinderzitje - Reist u met kinderen, dan is het mogelijk om bij Sixt een babystoeltje, kinderzitje en autostoel te huren bij Sixt. Deze stoeltjes zorgen ervoor dat uw kind veilig in de auto zit en als u een kinderzitje huurt bij Sixt, hoeft u uw eigen kinderzitje niet mee te dragen. Onze kinderzitjes bieden comfort en veiligheid voor de uw kind.
  • Navigatie huren - Het kan soms lastig zijn als u in een omgeving bent die u niet kent. Een GPS systeem huren bij de huurauto kan dan de ideale optie zijn voor u. Het is altijd mogelijk om een extra navigatiesysteem te huren, maar in sommige auto's zit het navigatie systeem al in de auto verwerkt. Bekijkt u dit daarom per auto zodat u niet opties bijboekt die u niet nodig heeft.
  • Extra bestuurder - Indien u van plan bent om wat langere stukken te rijden, zoals bijvoorbeeld op vakantie, dan is het wel zo handig als u een extra bestuurder kunt laten rijden om het rijden af te wisselen. Bij het huren van een auto kunt u bij ons een extra bestuurder laten registeren, zodat zowel u als uw bijrijder verzekerd zijn.
  • Winterbanden en sneeuwkettingen - In sommige landen is het verplicht om winterbanden onder de auto te hebben. Het is dan wel zo fijn als u dan een huurauto kunt huren, waar winterbanden onder zitten. Het is bijvoorbeeld tijdens uw wintersportvakantie veiliger om banden onder de auto te hebben, die het winterse weer aan kunnen. Ook als u naar een winterbestemming met veel sneeuw gaat, is het verstandig om sneeuwkettingen erbij te huren. Deze zijn niet verkrijgbaar in Nederland, maar wel in bestemmingen zoals Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
  • Afleveren en ophalen - Voordat u op vakantie gaat, heeft u waarschijnlijk al genoeg last van stress. Sixt staat op deze momenten  graag voor u klaar, want u kunt er namelijk voor kiezen om de huurauto bij u thuis af te laten leveren. Als u eenmaal uitgerust terugkomt van uw vakantie, dan is er niks fijner dan Sixt die uw auto ook weer bij u op komt halen. Wij maken het graag gemakkelijk voor u!
  • Auto huren jonger dan 25 jaar - In veel landen kunt u pas een auto huren als u ouder bent dan 25 jaar. Bij Sixt autoverhuur denken wij ook aan de jongere bestuurders. In veel gevallen kunt u namelijk een auto huren als u 21 jaar bent en in enkele gevallen onder de 21 jaar al. Bent u een student, dan kunt u ook nog eens van 5% korting profiteren.
  • One way huur - Soms kan het uitermate vervelend zijn als u gebonden bent aan de plek van ophalen en afleveren. Soms is het gewoon logischer om een auto op te halen op plek A en hem weer in te leveren op plek B. Met onze optie voor One Way huur is dit geen enkel probleem.
  • Verhuispakketten huren - Ook bij verhuizingen dragen wij graag een steentje bij. U heeft altijd al bij het ophalen van een bestelbusje een verhuispakket kunnen huren, maar sinds kort kunt u deze ook online boeken bij Sixt, zodat u hier niet nog extra om hoeft te vragen bij het ophalen.
  • Extra verzekeringen - Wilt u een auto huren en extra goed gedekt zijn? Dan heeft u keuze uit meerdere verzekeringen bij Sixt.

Als u op vakantie bent geweest en u komt aan op bijvoorbeeld Schiphol, dan wilt u natuurlijk op een comfortabele manier naar huis rijden, zodat u geen zware koffers mee hoeft te nemen in het openbaar vervoer. Ook als u arriveert in het buitenland is het ideaal om op de luchthaven een auto te huren, zodat u met de huurauto naar de plaats van bestemming kunt rijden. Voor een kleine meerprijs kunt u een navigatiesysteem huren, zodat u zonder problemen uw hotel kunt vinden.

Als u op een treinstation aankomt kan het ook ideaal zijn om een auto te huren. Zo kunt u meteen de omgeving ontdekken als u aankomt in de stad. Verder is het ideaal om uw eigen vervoer te hebben, omdat u dan kunt gaan en staan waar u wilt. Zo hoeft u nooit meer afhankelijk te zijn van de vertrektijden en vertragingen van bijvoorbeeld een bus.

Waar u ook heen gaat in Europa, er is bijna altijd wel een Sixt verhuurlocatie in de buurt. Met onze OneWay huur kunt u er ook voor kiezen om de auto in Nederland al mee te nemen, en dan vervolgens in Duitsland weer in te leveren. U bepaalt waar u heen gaat en waar u de auto weer inlevert.

Autoverhuur bij Sixt

Volvo huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

BMW I8 huren

BMW i8 Huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren