Prijs weergeven

Goedkoop een diesel huren

Een diesel auto huren kan de beste oplossing zijn wanneer u grotere afstanden af te leggen heeft. Zeker in deze tijd is brandstof behoorlijk prijzig en het is zonde wanneer u er meer aan uitgeeft dan nodig zou zijn.

Diesel huren

Redenen om voor een diesel van Sixt te kiezen:

  • Diesel kost in Europa simpelweg minder geld aan de pomp dan benzine.
  • De huurprijzen van onze autoverhuur zijn ook goedkoop.
  • Sixt heeft meer dan vierduizend vestigingen wereldwijd.

Een diesel auto huren in binnen- en buitenland

Het kan natuurlijk om meerdere redenen aantrekkelijk zijn om een auto te huren die rijdt op diesel. Het kan bijvoorbeeld het geval zijn dat u een week lang veel belangrijke zakelijke afspraken op de planning heeft staan waarvoor u behoorlijk wat kilometers moet rijden. U bent dan voordeliger uit als u met een diesel rijdt en daarbij kunt u dan ook direct kiezen voor een auto met een luxe uitstraling voor een goede impressie.

 

Wilt u met de auto op vakantie? Ook dan kan het zeker aan te bevelen zijn een diesel auto te huren bij Sixt. Wij hebben zowel kleine modellen als gezinsauto's met een diesel. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen met het vliegtuig naar de vakantiebestemming te reizen en daar een diesel auto te huren bij een autoverhuur van Sixt. Er zijn meerdere vestigingen te vinden in tal van landen binnen en buiten Europa.


Hoe een Diesel te huren bij Sixt

Diesel auto huren

Volkswagen Polo diesel huren

VW Polo diesel huren

BMW 1 serie diesel huren

BMW 1 serie diesel huren

Audi A4 diesel huren

Audi A4 diesel huren

BMW 5 serie GT diesel huren

BMW 5 serie GT huren

Een diesel auto huren voor langere tijd

U kunt er bij Sixt voor kiezen een diesel auto te huren voor een enkele dag, maar er zijn ook mogelijkheden om voor langere tijd te huren. Wij passen onze dienstverlening voortdurend aan op uw behoeften, zodat u zeker bent van een kwaliteitsservice. U kunt een auto huren bij een autoverhuur bij u in de buurt of bij een autoverhuur in de omgeving van het vliegveld op uw vakantiebestemming. Bekijk online alle mogelijkheden en plaats direct een reservering. Heeft u nog vragen of kunt u wel wat advies gebruiken? Dan staan wij u uiteraard graag vrijblijvend te woord. 


Dieselbus huren: Categorie V

Bus huren

Diesel Bestelbus: Categorie S

Bestelbus huren

Dieselbusje huren: Categorie W

Diesel busje huren

Wat kost het om een auto met diesel motor te huren?

Het huren van een auto met diesel motor heeft natuurlijk zijn voordelen. Zo kunt u natuurlijk goedkoper de auto voltanken. Er zijn echter wel extra kosten verbonden aan het huren van een dieselauto. De meerprijs voor een dieselauto bedraagt €9.74 per dag. Deze kosten heeft u op de wat langere afstanden natuurlijk zo bespaart met het verschil in het tankbedrag.

Bij het kiezen van uw favoriete model kunt u de gewenste opties kiezen. Kiest u hier voor de extra optie 'voorkeur diesel' en dan hoeft u simpelweg alleen nog maar af te rekenen en de huurauto op te halen op de gekozen locatie. Hieronder vindt u een afbeelding om het te illustreren. 

  • Per dag                                      €9.74
  • 2 dagen                                     €19.48
  • 3 dagen                                     €29.22
  • 1 week                                      €68.18
  • 2 weken                                    €136.36

Auto huren België

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Mercedes vito huren

Mercedes vito huren

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Trouwauto huren

trouwauto huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren