Citroën huren

Citroën huren

Huur goedkoop een Citroën bij Sixt

Indien u graag Frans rijcomfort en een uitstekend ruimteaanbod wilt hebben, doet u er goed aan om een Citroën
te huren bij Sixt. Een auto van deze geroemde Franse autofabrikant biedt u veel ruimte zonder dat dit ten koste gaat van het comfort. Het is dan ook niet voor niets dat Citroën de zeer ruimtelijke „Picasso“ uitvoeringen aanbiedt, zoals bijvoorbeeld de C4 Picasso. Houdt u er rekening mee dat Sixt u niet een specifiek model garanderen kan. U zult indien uw auto naar keuze niet beschikbaar is op uw gewenste locatie altijd een vergelijkbare auto krijgen uit de gewenste autocategorie.

 

 

Citroën C3 Picasso huren

Citroën C3 Picasso huren

Informatie over de Citroën C3 Picasso huurauto

Citroën C3 huren

Citroën C3 huren

Informatie over de Citroën C3 huurauto

Citroën DS3 huren

Citroën DS3 huren

Informatie over de DS3 huurauto

Citroën C4 huren

Citroën C4 huren

Informatie over de C4 huurauto

Momenteel niet beschikbaar

Citroën C4 Cactus huren

Citroën C4 Cactus huren

Informatie over de C4 Cactus huurauto

Altijd optimaal comfort met een Citroën huurauto

Met tijdelijk vervoer van autoverhuur Sixt beschikt u te allen tijde over een comfortabele auto die nooit ouder is dan een half jaar. Bij ons een Citroën huren betekent dat u altijd rijdt in een auto die beschikt over moderne luxe en betrouwbare, goed onderhouden techniek. Het is niet voor niets dat Citroën één van de meest favoriete Europese autofabrikanten is. Citroën was in 1919 de eerste Europese autofabrikant die een aan de lopende band geproduceerde auto afleverde.  In ongeveer honderd jaar tijd heeft dit topmerk veel ervaring opgedaan en diverse toonaangevende modellen ontwikkeld zoals onder meer de welbekende 2CV.

Overal in Nederland een eersteklas Citroën huren

Een auto huren werkt bij ons wereldwijd in alle vestigingen eenvoudig, snel en betrouwbaar. U kunt uw favoriete Citroën hier online bij ons reserveren, maar ook met behulp van onze mobiele app, telefonisch en natuurlijk rechtstreeks op één van de vestigingen die u overzichtelijk terug kunt vinden op de site. Bij iedere Citroën die u bij ons huurt, kunt u praktische extra's zoals bijvoorbeeld een navigatiesysteem of een goedgekeurd kinderzitje huren. Zo bent u bij ons met een Citroën altijd verzekerd van perfect en zeer compleet tijdelijk vervoer dat in de keurige staat van onderhoud verkeerd. Wij zien u graag terug op de vestiging van uw voorkeur.

Andere Citroën huurautos van Sixt

Citroën huurauto's van Sixt