Prijs weergeven

Camionette huren in Gent bij Sixt

Met een kwart miljoen inwoners, de historie en zijn charmante uitstraling is Gent een van de populairste steden in België. Wonen en toerisme gaan hand in hand. Wie in Gent woont ervaart niet een overloop aan reizigers. Andersom beleven toeristen, door de relatieve rust, de stad mét zijn inwoners. Leven en reizen versterken elkaar op een positieve manier. Iedereen voelt zich in deze stad thuis.

Bestelbus huren Gent

Verhuizen en reizen doet u met een Sixt bestelwagen

Voor inwoners uit de stad geldt dat er momenten zijn dat een bus huren van noodzakelijk belang is. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing. U kunt natuurlijk via een bedrijf in Gent een verhuiswagen huren met bijbehorende mankracht, maar gebruik maken van autoverhuur kan een eenvoudigere en goedkopere oplossing zijn. Bij een geringe hoeveelheid spullen raden wij aan een camionnette te huren. Wellicht heeft u een grotere vracht te vervoeren en is een bestelwagen huren een antwoord op de vraag hoe u dat het beste kunt doen. Sixt in Gent helpt u bij alle soorten vervoer, het sjouwen mag u vervolgens zelf doen.

Wellicht plant u na het harde werken een vakantie of wilt u even ontspannen de stad ontdekken. Misschien blijft u niet in Gent en vertrekt u juist om er even tussenuit te gaan. Weet dat er ook dan voldoende huurmogelijkheden zijn. Kies voor een auto indien u met een klein gezelschap op reis gaat of voor een personenbusje als u met meerdere personen bent.

 

Eenvoudig een camionette huren

Een auto huren was in Gent nog nooit zo gemakkelijk. Sixt autoverhuur biedt u talloze mogelijkheden. Voor alle gelegenheden zijn vervoersmiddelen verkrijgbaar en deze zijn door u eenvoudig te boeken via de website van onze autoverhuur. U kunt ook even langs komen op het kantoor, dat is gevestigd vlak bij het station in Gent op de Aaigemstraat 16. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 18:00. Een auto of bus ophalen kan 24 uur per dag. Terugbrengen kan ook op dit adres of bij een van onze andere vestigingen in de wereld.

Wilt u dus een auto of bus huren? Dat kan! Bij Sixt kunt u altijd terecht om diverse merken en afmetingen auto's te huren: van tweezitter tot stationwagen. Of u kunt een busje huren voor zes, zeven of acht personen. Voor goederenvervoer kunt u een bestelwagen huren in twee groottes. Een laadvermogen van 625 kg heeft u bij een camionnette huren. In de grootste bestelwagen kunt u 1415 kg meenemen. Wij bieden u een heel wagenpark, bestaand uit de nieuwste modellen. Alle wagens zijn goed onderhouden. Dus pak uw winst en boek voordelig!

Camionette huren in verdere steden