Prijs weergeven

Een bestelwagen huren bij Sixt autoverhuur in Brussel

Als u van plan bent om een bestelwagen of een busje te huren in Brussel voor een verhuizing of het vervoeren van spullen, dan bent u bij onze autoverhuur aan het juiste adres. Bij onze vestiging Brussel Woluwe kunt u terecht om een camionnette te huren in de vorm van de Opel Vivaro met plaats voor drie inzittenden en een laadvermogen van 1118 kilo. Als u meer laadvermogen behoeft, kunt u ook kiezen voor de Opel Movano, waar u tevens drie inzittenden en 1415 kilogram in kwijt kunt. Ook kunt u in dezelfde categorie de Iveco Daily 35C13 huren. Nog groter is de Mercedes Benz Sprinter, waar u 1580 kilo in de laadruimte kunt vervoeren. Als u voor een lage prijs toch 595 kilo wilt verplaatsen, is de MB Citan de juiste keuze voor u. Deze bestelwagen is de meeste compacte in ons aanbod, waarmee u voor minder dan 45 euro per dag toch uw lading kunt transporteren.

Bestelbus huren Brussel

Een bestelwagen huren: snel en gemakkelijk

Een verhuiswagen huren kan een lastig en prijzig proces zijn, maar een bestelwagen of bus huren bij Sixt is eenvoudig te regelen. U kunt telefonisch, via internet en zelfs via de app uw bestelling in orde maken. Dit is even gemakkelijk als een auto huren bij ons bedrijf. Het enige verschil is dat door het beperkte aanbod en de populariteit van bestelwagens en bussen deze voertuigen alleen op aanvraag leverbaar zijn. Om bij ons in Brussel een camionnette te huren, dient u voertuigen uit deze categorie van tevoren te reserveren. Onze vestiging zal binnen twee werkdagen contact met u opnemen om uw bestelling te bevestigen en u te informeren over het te leveren voertuig.

Autoverhuur in Brussel

Onze vestiging in Brussel Woluwe waar het mogelijk is om een bestelwagen of bus te huren is van maandag tot vrijdag geopend van 08:00 tot 18:00 en zelfs op zaterdag van 09:00 tot 12:00. Ook is het mogelijk om buiten openingstijden voertuigen op te halen, zodat u op ieder geschikt moment kunt beginnen met verhuizen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om te helpen bij het kiezen en het huren van de juiste bestelwagen.

Camionette huren in verdere steden