Prijs weergeven

Verhuizen rondom Antwerpen in een Sixt camionette

Uw verhuizing kunt u uiteraard geheel uitbesteden aan een erkend verhuisbedrijf. Echter indien u liever wilt besparen op een kostbare verhuizing dan is het raadzaam u te laten informeren over de mogelijkheden die Sixt autoverhuur u kan bieden bij uw verhuizing.

Een verhuizing kan een behoorlijk grote bron van ergernis zijn. Immers gaan "vreemden" met uw kostbare bezittingen sjouwen en het is daardoor de vraag of alles wel goed en onbeschadigd zal arriveren in uw nieuwe woning. Laten we eerlijk zijn, niemand gaat met meer verantwoordelijkheidsgevoel met uw bezittingen om dan u zelf. Daarnaast behoudt u de controle over de gehele verhuizing en bepaalt u zelf de duur van de verhuizing.

Bestelbus huren Antwerpen

Sixt autoverhuur voor goedkope camionette huren

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van goed onderhouden jonge verhuiswagens, bestelwagens en luxe wagens voor personen vervoer. Daarnaast is het, dankzij een landelijk netwerk, mogelijk om in uw directe omgeving een passende oplossing te vinden voor uw situatie. Zo kunt u via ons een bestelwagen huren in Antwerpen op 2 verschillende locaties. Wij zijn in Antwerpen gevestigd aan de Vosseschijn Straat 11 en nabij de luchthaven aan de Luchthavenlei.

Een camionette huren voor uw verhuizing is via onze website zeer eenvoudig. Naast het invullen van de door u gewenste ophaal locatie, bijvoorbeeld Antwerpen, kunt u ook aangeven waar u de wagen wenst in te leveren. Tevens geeft u de gewenste huurperiode aan. U bent dus niet verplicht om gehuurde camionette weer te retourneren op hetzelfde adres waar u het voertuig heeft gehuurd. Zeer klantvriendelijk dus. Een verhuiswagen huren of camionnette huren kunnen we niet makelijker maken.

Meer dan alleen verhuur

Wij zijn echter meer dan een betrouwbare partner als het gaat om autoverhuur in Antwerpen. Zo kunt u niet enkel een bus huren, maar stelt Sixt ook graag haar ervaring ter beschikking door het geven van tips aan de wat minder ervaren chauffeurs die voor het eerst een bestelwagen huren. Tevens bieden wij in Antwerpen een totaal pakket voor alle zaken die een belangrijke rol spelen bij uw verhuizing zoals het opstellen van een gedegen check-list, verpakkingsmateriaal en verhuisdozen. Het rent a car principe is dus slechts een onderdeel van het full-service pakket.

Heeft u nog niet direct verhuisplannen maar wilt u wel graag een busje huren of een camionnette huren voor bijvoorbeeld een klus op locatie, kom dan geheel vrijblijvend langs bij een van de twee vestigingen in Antwerpen om u te laten informeren. Een auto huren? U bent meer dan welkom.

Camionette huren in verdere steden