BMW huren

BMW

BMW- deze drie letters laten het hart van een sportieve rijders wereldwijd sneller kloppen. De auto's van deze Beierse autofabrikant kenmerken zich door het sportieve design en een minstens net zo goede wegligging. Ondanks de succesvolle uitbreiding van dit merk wereldwijd -waaronder in de Verenigde Staten- blijft de kern van het bedrijf in München. Wilt u ook een BMW huren? Sixt maakt het voor u mogelijk. Wij hebben een uitgebreide keuze aan verschillende BMW modellen.

 

 

BMW 1 serie

BMW 1 serie huurauto

Informatie over de 1 serie

BMW 2 Serie active Tourer

BMW 2 serie tourer huren

Informatie over de 2 serie Active Tourer

BMW 3 serie

BMW 3 serie huurauto

Informatie over de 3 serie

BMW 5 serie

BMW 5 serie huurauto

Informatie over de 5 serie

BMW 7 serie

BMW 7 serie huurauto

Informatie over de 7 serie

BMW i3

BMW i3 bij Sixt

Informatie over de i3

BMW i8

BMW i8 huren

Informatie over de i8

Momenteel niet beschikbaar

BMW X1

BMW X1 huurauto

Informatie over de X1

BMW X3

BMW X3 huurauto

Informatie over de X3

BMW X5

BMW X5 huurauto

Informatie over de X5

Momenteel niet beschikbaar

BMW Z4

BMW Z4 huurauto

Informatie over de Z4

Momenteel niet beschikbaar

Diverse modellen van BMW huren

BMW is een zeer populair automerk, dat altijd garant staat voor een uitstekende kwaliteit en een hoge mate van luxe. Bij Sixt hebben wij diverse modellen van dit Duitse merk voor u klaar staan, zodat u voldoende te kiezen heeft wanneer uw voorkeur uitgaat naar BMW. Zo heeft u keuze uit bijvoorbeeld  een BMW 3 serie, een 4 serie cabrio of een BMW X3. Voor ieder doeleinde is een perfect passende auto te vinden binnen het aanbod van onze autoverhuur. Wilt u in een BMW vervoerd worden op uw trouwdag? Dan zijn er tal van mogelijkheden. Zoekt u juist naar een statige auto om uw planning vol zakelijke afspraken door te rijden? Ook dan staan er uitstekende auto's voor u klaar bij Sixt. Uiteraard kunt u een BMW huren voor een dag, maar ook voor meerdere dagen. U betaalt altijd een nette prijs en u bent verzekerd van eerlijke en duidelijke voorwaarden.

 

Een BMW huren bij u in de buurt

U kunt bij Sixt altijd een BMW huren in uw eigen omgeving. Door heel Nederland zijn er locaties van onze autoverhuur te vinden. In de grote steden, als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn er zelfs meerdere vestigingen te vinden. Dit betekent voor u dat u nooit ver hoeft te reizen om uw BMW af te halen of terug te brengen. U kunt onder meer een BMW huren bij een autoverhuur van Sixt in Amersfoort, Nieuwegein, Den Haag, Rijswijk, Hoofddorp en Delft.

Andere BMW modellen van Sixt

BMW huren

Alle BMW huurauto's van Sixt

terreinwagen huren

Terreinwagen huren bij sixt

elektrische auto huren

Elektrische auto huren

7 serie huren

Autoverhuur bij Sixt

Bestelbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

7 Persoonsbus huren

7 persoons bus huren bij Sixt

Mini huren

Mini huren