Prijs weergeven

Audi Q7 huren: diamant onder de SUV's

Wil je op stap met een robuuste auto die gezien mag worden, bij Autoverhuur Sixt kun je de Audi Q7 huren. Eenmaal op pad ontdek je de voordelen van deze grote, comfortabele en vooral veelzijdige SUV van Audi. Een ideale auto om te huren om bijvoorbeeld mee op vakantie te gaan. In de Q7 past een groot gezin en kan veel bagage worden opgeborgen. Daarbij is deze SUV voor lange ritten een genot om in te rijden.

Audi Q7 huurauto
  • Premium auto
  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Bijrijder mogelijk
Momenteel niet beschikbaar

Opvallende verschijning: Audi Q7 huren

De eerste SUV verscheen al jaren geleden op de automarkt maar Audi heeft met de introductie van de Audi Q7 gewacht tot ze een SUV kon presteren die past bij de uitstraling en de betrouwbaarheid van het Duitse merk. De Audi Q7 rijdt sinds 2005 op de Nederlandse wegen en trekt nog steeds de aandacht. De auto is erg groot maar door de compacte vormgeving oogt de Q7 kleiner dan hij in werkelijkheid is. Een van de opvallendste elementen in het ontwerp is de grill aan de voorkant. De Audi Q7 is qua rijprestaties een opvallende verschijning op de weg.


De auto ligt stevig op de weg en rijdt heel soepel. Ondanks de grootte komt de Q7 goed mee in het verkeer. Binnenin is het luxe wat de klok slaat. Via een ingenieus systeem op het dashbord kun je eenvoudig functies als radio, navigatie en telefoon bedienen. De Audi Q7 huren en dan ontspannen op vakantie. Zonder moeite brengt de Audi Q7 jou en je gezelschap met veel bagage naar de plaats van bestemming.

Een Audi Q7 huren bij Sixt

Autoverhuur Sixt heeft een uitgebreid wagenpark met auto's die maximaal een halfjaar oud zijn. Door heel Nederland zijn er vestigingen, van Amsterdam tot Maastricht en van Apeldoorn tot Rijswijk. De Audi Q7 huren of een van onze andere auto´s kan via internet, telefonisch of via een reisbureau. Wij zorgen ervoor dat de auto voor je klaar staat. Onze service behelst een totaal pakket: verzekeringen, eventueel navigatiesysteem en kinderstoelen. Veiligheid gaat voor alles, is ons devies.

Houdt u er rekening mee dat wij u niet een bepaald model auto kunnen garanderen, maar dat wij u een specifieke voertuigcategorie garanderen.terreinwagen huren

Terreinwagen huren bij sixt

elektrische auto huren

Elektrische auto huren

Auto huren België

Autoverhuur bij Sixt

Bestelbus huren

Bestelbus huren bij Sixt

7 Persoonsbus huren

7 persoons bus huren bij Sixt

Volkswagen huren

Volkswagen huren